Kristiansand Privatklinikk AS
Dr. Peter A. Jorkjend  spesialist i kirurgi og plastikkirurgi
Kristiansand Privatklinikk AS er en privat legepraksis for plastisk- og kosmetisk kirurgi.  Vi har dessuten 50% offentlig drifts tilskudd og tar derfor imot henvisninger fra andre leger for mindre, nødvendige inngrep som f.eks. fjerning av hudkreft.
Den norske lægeforening
Kreftforeningen
Helse Sør
Brystimplantat  US.fda
Brystimplantat  UK gov
Hudpedagogisk senter
Offentlig driftstilskudd og henvisninger fra andre leger

At dr. Peter A. Jorkjend har offentlig driftstilskudd  betyr at han har avtale med Helse Sør på lik linje med de fleste andre spesialister.  Pasienthonorarene bestemmes dermed av offentlige helsemyndigheter.  I tillegg til fastsatte honorarsatser kommer materialomkostninger ved operasjoner.  Det er bestemt at du må ha henvisning fra annen lege, selv om dette ikke trenger å være din fastlege, for å nyte godt av den subsidiering som staten tilbyr for nødvendige legetjenester hos spesialist.

Vær oppmerksom på at dette kun gjelder for mindre operasjoner og heller ikke  for kosmetiske operasjoner
 
Innenfor den ramme som avtalen om driftstilskudd setter, kan du på vår klinikk bli operert for hudkreft, mistenkelige føflekker, solskader og  andre hudforandringer. Vi fjerner også plagsomme svulster som ateromer og  lipomer.  Mindre arr kan forbedres. Vi steriliserer menn. Alle får tilsendt informasjon sammen med innkalling til time. Du får også  "huskelapp"  sammen med kvitteringen for betalt operasjon.
 
Hvis din lege ikke er sikker på om operasjon er den mest hensiktsmessige behandling, kan det være nyttig å få henvisning til hudlege først.  Ofte kan er liten vevsprøve , såkalt biopsi, være til stor hjelp for å stille diagnosen og dermed også bestemme hva slags behandling du har mest nytte av.  Vær oppmerksom på at vi kun tilbyr kirurgisk behandling.
Brystforstørrelse
Operasjoner etter henvisning
Hårfjerning med laser
Sterilisering av menn
Kart
Om oss
Forside
Priser
Se Informasjon om operasjoner
Kongensgate  25
4610 Kristiansand
Telefon 3804 3700